daruieste

Cine daruieste din dragoste primeste dragoste

Cei ce ne urmaresc de ceva vreme cunosc deja motto-ul nostru “Experimenteaza Viata!”. Acesta s-a format din bucuria de a vedea clientii fericiti dar si din nevoia de a aduce ceva nou, un dram de bucurie si de inedit in viata oricarei persoane care are incredere in Experimenteaza.ro. La baza intregului concept sta “bucuria de a darui” si doresc sa vorbesc in continuare putin despre acest sentiment nascut din iubire fata de cel apropiat.

„Nu conteaza cat daruiesti, ci cat de multa dragoste pui in ceea ce daruiesti.” – Maica Tereza

Sigur foarte multi dintre noi ne regasim in acest citat si ii dam dreptate inteleptei Maica Tereza pentru cuvintele pline de adevar pe care le-a grait. Conteaza enorm sa pui suflet in cadoul pe care il faci, indiferent cat de mic este acesta. Fara expectative, fara reprosuri, doar cu inima deschisa si cu multa iubire de daruit. Un aspect important si cu care trebuie sa fiti de acord este faptul ca daruirea din iubire este infinita si persoana care daruieste efectiv nu stie cum sa se opreasca din a face acest lucru. Dragostea iti da aripi si de aceea sentimentul de “niciodata nu este suficient” apare mereu. Sigur multi dintre voi simtiti zilnic acest lucru si doriti sa va surprindeti cat mai des persoana iubita. Orice intentie conteaza si este de apreciat si atata vreme cat un cadou este facut cu inima deschisa si cu sinceritate, acesta capata proportii uriase in inima celui/celei care il primeste.

„Nu e greu sa fii darnic azi. Greu e sa nu regreti maine.” – Jules Renard

Un alt aspect pe care Experimenteaza.ro pune accent este spontaneitatea si modul frumos in care o persoana este capabila sa daruiasca un cadou. Am mai vorbit acest lucru in articolele trecute, insa ne place sa ne repetam. Nu asteptati un anumit moment sa faceti un cadou. Lasati-va manat de instinct si de dragoste si faceti cat de des puteti gesturi mici sau mari, dar de mare impact. Conteaza enorm ca persoana iubita sa stie ca va ganditi la ea si ca v-ati rupt cateva minute din timp pentru a-i face o bucurie. Cum noua ne place sa punem accent pe experiente cadou, mizam foarte mult pe cadouri care sa aduca un zambet larg pe chipul celui care il primeste. Este interesant si modul in care unele cadouri reusesc sa scoata persoana din zona sa de confort. Acest tip de amintiri au un impact mai mare asupra noastra si sunt mai apreciate decat cadourile materiale, care de multe ori nu sunt atat de bine primite din n motive.   

„Cei ce daruiesc au totul. Cei ce se abtin nu au nimic.” — Proverb hindus

Ce invatam de aici? Don’t hold back si daruieste din suflet de fiecare data, indiferent de reactia persoanei iubite. In mod cert, nu garantam ca de fiecare data poti avea un feedback pozitiv, insa daca efortul se vede si dragostea se simte, cadoul este unic prin tot ceea ce reprezinta el. Nu te abtine in a oferi persoanei iubite un cadou frumos, personalizat si deosebit. Chiar daca ai emotii, asculta ce iti spune instinctul si mergi pe sfaturile sale pentru un efect garantat. Riscul asumat poate aduce mari beneficii, mai ales daca doresti sa surprinzi persoana iubita si sa ii indeplinesti toate dorintele.

„Placerea oamenilor cu adevarat mari e sa faca oamenii fericiti.” – Blaise Pascal  

„Fericirea” se gaseste aproape oriunde, in functie de persoana care o simte. Atunci cand iubesti pe cineva, fericirea ei este fericirea ta, pentru ca acest sentiment se transmite si este reciproc. Indiferent de modul in care doresti sa ii spui „Te iubesc” fericirea se simte prin toti porii si recunostinta este prezenta mereu, doar prin simplul fapt ca te-ai gandit sa faci asemenea gest. Vei vedea ca atunci cand fericirea se citeste pe chipul iubitei ca urmarea unui cadou daruit de tine, vei putea sparge munti pentru a-l mentine acolo cat mai mult timp. Incearca, este un sentiment unic, pe care o sa doresti sa il repeti in fiecare zi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *