masini de curse

Experimenteaza efectele adrenalinei cu masini de curse puternice

Intotdeuna incurajam oamenii indrazneti sa actioneze conform impulsului de moment, sa se lase dusi de val pentru a avea parte de experiente cat se poate de unice. Acum depinde de la om la om ce intelege prin „indraznet”, insa noi ne gandim la adrenalina, masini de curse si situatii limita, care sa iti testeze reflexele si sa te faca sa te gandesti rapid la o solutie.

Dar inainte de orice, cum definim de fapt adrenalina? Adrenalina este un hormon ce se formeaza in glandele suprarenale si ne ajuta sa reactionam in fata pericolelor imediate. Spaima, furia, situatiile periculoase, aventurile extreme, declanseaza secretia de adrenalina si ajuta organismul sa faca fata pericolelor in moduri specifice fiecarei persoane. Unii fug, unii raman si lupta, insa adrenalina este catalizatorul experientei pe care o traieste fiecare individ.

Atunci cand folosesc termenii „adrenalina”, „masini” si „reflexe” este imposibil sa nu ne gandim la acelasi lucru si anume la raliu. Sigur recomandarile noastre se adreseaza in proportie de 99,9% barbatilor si cred ca aproape toti si-ar dori la un moment dat sa experimenteze asa ceva. Libertate si extrem, dar in conditii de siguranta, toate ti le putem pune la dispozitie in numeroase variante. Daca nu esti foarte curajos, sau pur si simplu sofatul nu este punctul tau forte, gasesti aici idei de cadou pentru familie sau prieteni, asa ca fii atent la ceea ce iti recomandam si ia notite.

Poate suna amuzant, dar pentru o asemenea aventura, te vrem cat mai frumos si aranjat. Nu rade, dar asa este si iti propunem un pachet inedit compus dintr-o sesiune de tuns si un raliu pe cinste, sa dai bine in pozele de dupa cursa. Asa cum Chris Hemsworth sau Tom Cruise erau ca „scosi din cutie” in masinile de cursa, obligatoriu si tu vei fi la fel timp de 10 minute intr-un Renault Clio RS Trophy pe un circuit profesionist.

Ridicam putin nivelul si venim cu experiente mai agitate si mai pline de suspans. Doar trebuie sa alegi intre un Golf GTI sau BMW e36 si putem sa ii dam drumul. Inainte de a te urca la volan iti facem un instructaj riguros si te lasam pe mana celor mai experimentati, care o sa duca adrenalina la cote ingrijoratoare. Ai parte de 3 tururi de circuit cu masina de raliu aleasa condusa de un instructor profesionist dar te lasam si singur 10 minute sa incerci sa stapanesti o masina puternica si destul de naravasa. Poti incerca aceasta aventura, sau daca stii pe cineva pasionat, acum este momentul sa ii permiti sa isi indeplineasca un vis.

Daca doresti viteza, iti dam viteza si te lasam pe mana unei echipe extrem de profesioniste, care sa iti transmita iubirea ei pentru masini si adrenalina. Acesta este una dintre cele mai complete experiente si pasionatii de raliu o sa plece incantati de aici. Nici nu stiu cu ce sa incep mai repede pentru a descrie de ce anume vei avea parte: instructaj, simulator de impact si de rasturnare, conducere masina cu roti libere, mers cu masina pe doua roti si cea mai tare lucru ever, vei avea ocazia sa fii un copilot pe cinste in masina de raliu a lui Titi Aur: Mitsubishi EVO IX. Ai adaugat experienta deja in cos, nu? J

La final, trebuie sa atragem atentia asupra unui lucru. Este foarte important sa mentionam faptul ca tot ce propunem aici se realizeaza in conditii de maxima siguranta si punem accent pe condusul precaut, care sa nu iti puna viata in pericol, dar nici a celor din jur. Pe pistele noastre si in conditii safe, ai voie sa accelerezi, pe sosele nu. Daca tu consideri ca poate nu stapanesti toate trucurile sau poate nu ai reflexele necesare pentru un condus sigur, iti recomandam experienta de curs defensiv, cel mai complex curs de profil din Romania. Ai parte atat de aprofundare teoretica, dar si practica, si in plus, iti ascutim reflexele in simulatoare indoor si outdoor. Este foarte important pentru noi sa te stim in siguranta si de aceea iti recomandam acest curs cu toata seriozitatea de care dam dovada.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *