experienta military

Prima mea experienta military

Acum cateva luni am semnat un contract cu un nou partener, care opereaza cel mai mare poligon de tir indoor din Romania. Inca de atunci, am apreciat mult modul cum este organizata locatia respective, profesionalismul si pasiunea oamenilor cu care am discutat si, bineinteles, armele pe care le aveau in dotare. De abia asteptam sa am parte de prima mea experienta military, cat mai curand, mai ales ca sunt unul dintre cei multi care nu au facut armata si care nu au tinut niciodata in mana o arma adevarata.

Anul acesta, am primit cadou de ziua mea de la prieteni, o experienta de tir, dupa un lobby eficient din partea mea. 😛 Prin urmare, azi mi-am luat inima in dinti si, impreuna cu alti doi prieteni, am incercat experienta de tir.

Am incercat in total 4 arme diferite: un pistol Glock si un alt pistol, mai efficient decat Glock-ul, dar al carui nume nu l-am retinut, un AK si un HK, doua pusti mitraliera celebre. Am aflat azi ca exista si un orgoliu destul de mare al posesorilor de Glock, care este in competitie cu orgoliul posesorilor celuilalt pistol – cei doi instructori erau reprezentanti de seama al celor doua tipuri de pistoale si se tachinau din cand in cand. De asemenea, am mai aflat ca Glock-ul este un pistol extrem de fiabil, ca si AK-ul (puteti vedea pe internet nenumarate filmulete cu aceasta pusca, care se descurca ireprosabil dupa ce a fost scufundata in apa, sau umpluta de nisip).

Traingul pe care l-am avut a fost excelent, cu nenumarate tips&trick, precum si condimentat cu nenumarate povesti si glume, menite sa reduca tensiunea unor oameni, care se vedeau pentru prima oara fata in fata cu niste arme serioase, care urmau sa arunce in curand munitie adevarata, de razboi.

Datorita acestui training si a explicatiilor ulterioare, am reusit toti sa atingem un nivel inalt de performanta, chiar si cu AK-ul, care nu este o pusca foarte precisa (am avut un glont in centru si 2 foarte aproape – din 10 trase in total).

A fost o experienta extrem de placuta, care a durat in total 2 ore, astfel ca o recomand tuturor celor care isi doresc o experienta military, precum si celor care vor sa invete ce inseamna un training tinut ca la carte.

Felicitari Broz Guns si happy hunting!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *