Atelier de gelato – învață să faci înghețată din produse naturale

150 lei600 lei

  • Atelier de gelato – sub îndrumarea unui gelatier
  • Inițiere în producția de gelato
  • Producție gelato – 1kg sorbet & 1kg cremă
  • Degustare
  • 1 kg gelato pentru acasă
  • Ingrediente brute, fără conservanți, nu se  folosesc premixuri sau alte amestecuri deja aromatizate, nu se folosesc grăsimi vegetale sau hidrogenate
  • Durata cursului:  o oră
  • Locație: București, Gelato D’Amore
  • Experiență valabilă pentru două persoane/ 4 persoane
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni
Golește

În căutarea experienței perfecte pentru zilele de vară am descoperit atelierul în care înveți să faci înghețată!

Folosind doar cele mai bune și mai proaspete ingrediente: lapte și smântână de bivoliță de la fermă, zahăr din struguri, și fructe din prospete din piață, gelatierii îți garantează nu doar gustul de excepție ci și calitatea extraordinară  a înghețatei. Gelato D’Amore este numele sub care se produce gelato – varianta clasică, artizanală, tradțională și naturală a înghețatei.

Cremele sunt diverse: fistic, alune de pădure, ciocolata cu lapte, ciocolată neagră, ciocolată albă, vanilie, fior di latte, iaurt, caramel, cafea, gianduiotto, biscuiți, amaretto, zabaione, cocos, ciocolată albă & cocos, amarena.  Încă nu te-am convins?

Și pentru că bucuria este întotdeauna mai mare atunci când o împarți cu cei dragi îți propunem să nu vii singur la acest atelier. Ia-ți prietenul, prietenele sau chiar gașca de la birou. Iar dacă vă strânge-ți 10 persoane contactați-ne pentru a vă oferi o reducere consistentă!

Și pentru că acest atelier nu mai are nevoie de altă descriere, îți propunem o scurtă incursiune în istoria înghețatei:

3000 îH Civilizațiile asiatice descoperă că se poate consuma gheața cu diverse arome.

2500 îH Faraonii egipteni oferă oaspeților o cupă de gheață cu suc de fructe

0 Romanii au început să consume gheață de pe vulcanii Etna și Vesuvius cu miere

1500-1550 Ruggeri participă la o competiție în Florența și câștigă cu un desert înghețat (apropiat de sorbetul de astăzi)

1550-1600 Bernardo Buontalenti pregătește pentru un banchet dat in cinstea Regelui Spaniei – acesta este momentul în care s-a servit  primul gelato

1686 Francesco Procopio se mută de la Palermo la Paris și își deschide o cafenea, iar gelato devine cunoscut în toată lumea.

Pentru alte experiențe culinare apăsați aici, iar pentru alte experiențe din categoria Educație personală, apăsați aici.

Detalii experiență:

  • Atelier de gelato – sub îndrumarea unui gelatier
  • Inițiere în producția de gelato
  • Producție gelato – 1kg sorbet & 1kg cremă
  • Degustare
  • 1 kg gelato pentru acasă
  • Ingrediente brute, fără conservanți, nu se  folosesc premixuri sau alte amestecuri deja aromatizate, nu se folosesc grăsimi vegetale sau hidrogenate
  • Durata cursului:  o oră
  • Locație: București, Gelato D’Amore
  • Experiență valabilă pentru două persoane/ 4 persoane
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Ce trebuie sa stiu

• Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana

• Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Atelier de gelato – învață să faci înghețată din produse naturale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…